zondag 10 april 2011

review: NYC



NYC New York Color is een cosmeticamerk uit Amerika met vooral budget producten. Nog maar een paar maanden is dit merk ook in Nederland te koop, en ik wilde een aantal producten testen.  Dus vandaar; een review over de blush "Color Wheel nr. 723 Pink Cheek Glow" en de nagellak "nr. 224 Times Square". 


Als eerste wil ik beginnen met de blush. De Color Wheel van NYC is een hele mooie koele blush, met een hele subtiele shimmer. Echt een hele mooie kleur! 
Dat vind ik zo een beetje het enige goede aan deze blush. Voor de rest stelt hij niet zoveel voor. Hij ruikt niet lekker, maar juist heel chemisch en je kunt hem ook niet goed op doen. Je moet echt heel zorgvuldig in laagjes werken, maar je krijgt al heel snel veel te veel! 
En deze blush blijft niet lang zitten! Na vijf minuten is de helft van de kleur al bijna verdwenen, en dat is toch echt heel erg jammer. 
De NYC blush kost €4,99 en is te koop bij de Kruitvat.

waardering:


De nagellak van NYC is gelukkig een heel stuk beter dan de blush. En om eerlijk te zijn, is hij zelfs super goed! Het is een hele mooie donkerroze rode kleur, en hij dekt goed. Je hebt maar een heel klein beetje nodig voor je hele hand. Deze nagellak blijft redelijk lang zitten, na een dag zit hij nog perfect!
De nagellak kost €2,29 en is te koop bij de Kruitvat.

waardering:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten